Go Back   planetArmor > planetArmor Community > planetArmor General

planetArmor General General and Off Topic

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-16-2007, 12:20 PM
ElectricPhase's Avatar
ElectricPhase ElectricPhase is offline
vBench
 
Join Date: Nov 2007
Location: Chicago
Posts: 19
Help with vBench posting, please

I would really like to participate on the vBench forum, but I must have missed something important.

As of today, when I try to start a thread on the vBench forum, I still get:
Quote:
ElectricPhase, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
I registered back on 11/30. I also sent a vBench request form as referred to in this thread.

I dropped a PM to gordy on 12/4 asking for help, but haven't heard back. Maybe I'm doing something wrong. Any suggestions? TIA
Reply With Quote top
  #2  
Old 12-16-2007, 01:19 PM
James Tainton's Avatar
James Tainton James Tainton is offline
vBench
 
Join Date: Mar 2004
Location: I'm not really sure... I just woke up and found my
Posts: 4,724
All I can suggest is PM Gordy again. Bug him.
As for posting now just post a thread in Axis or which ever category and I can move it once you get your vBench.
__________________

Click for ARMOUR WORKSHOP
Reply With Quote top
  #3  
Old 12-16-2007, 01:38 PM
ElectricPhase's Avatar
ElectricPhase ElectricPhase is offline
vBench
 
Join Date: Nov 2007
Location: Chicago
Posts: 19
Thanks. I'll do exactly that.
Reply With Quote top
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Posting Images greybeard planetArmor Site Help 7 05-13-2012 09:55 PM
Posting new threads lupanzer planetArmor Site Help 1 09-21-2007 01:08 PM
Posting Photos lquah planetArmor General 2 05-22-2006 12:31 PM
Posting Photos serpico planetArmor General 1 04-24-2005 11:19 PM
Posting Pictures jdun91764 Photos: In-progress Blogs 2 07-08-2004 07:56 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:41 AM.

Advertise with Us

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
planetArmor